Formgivare av fastighetsboxar, postboxar, papperskorgar, pennställ och broschyrställ

FormgivareNote Design Studio

Att lägga märke till, att notera: vi är uppkallade efter vad vi försöker uppnå. Vi lägger märke till vår omgivning, och försöker skapa ting som gör att andra gör detsamma.
Genom att söka det unika i varje projekt och framhäva just det, omvandlar vi icke-materiella värden till taktila föremål och rum.
Note grundades 2008 och arbetar inom arkitektur, inredning, produkter, grafisk form och designstrategi.

www.notedesignstudio.se

 

I design

Idesign AB är en designbyrå som arbetar i nära samarbete med kunderna för att på bästa sätt utnyttja den expertis och kunskap som finns i företaget.
Formgivningen omfattar många produkter från ett brett spektrum av olika marknader. Idesign integrerar utseende, funktionalitet och innovation i hela processen från idé till färdig produkt.
Vi finns på ön Långholmen i centrala Stockholm. Kontoret är beläget i en gammal hamnmiljö omgiven av Riddarfjärdens vatten.

www.idesign.se

 

Norra Norr

Norra Norr är en designkonsultbyrå med personlighet som drivs av passion och ett starkt engagemang både för kunden och produkten. Företaget har jobbat med allt från porslinsprodukter, mobiltelefoner, ridhjälmar, bil och lastbilar till hörlurar för modevarumärket WeSc.

www.norranorr.com

 

Dinell Johanssonwww.dinelljohansson.se

 

Arkitekter Svanström Scherrer

info kommer inom kort

www.arkitekterss.se

 
 


                                 
Katalog-Fastighetsboxar      Katalog-Kontorsinredning08-22 44 50 - kontakt@boxitdesign.se - Boxit Design AB - Ulvsundavägen 40 - 167 33 Bromma